Maaliskuun 2024 alusta alkaen ryhdyn järjestämään Merito Forumissa aluksi parina arkipäivänä viikossa maksullisia yhteislaulutilaisuuksia. Ovimaksuilla katetaan Teosto-maksuja sekä yksityishenkilönä omistamani liiketilan hoito- ja rahoitusvastikkeita.
Viikonloppuisin tila on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin.

Yhteislaululla ja keskusteluilla saamme ajatukset siirrettyä pois valtamedian yksipuolisesta ja ahdistavasta uutisvirrasta.

Miksi osallistua?

Yhteislaulutilaisuuksissa osallistujat saavat laulaa kukin omalla äänellään tarvitsematta hävetä omaa ääntään tai sen kummemmin jännittää toisia osallistujia. Tilaisuuksien kesto pyritään rajoittamaan maksimissaan 2,5 tuntiin. Ajasta käytetään yhteislauluun noin puolet ja vapaamuotoiseen keskusteluun ja verkostoitumiseen noin puolet.

Laulamme kotimaisia tuttuja kansanlauluja, valsseja, tangoja, jne. osallistujien toivomusten mukaisesti. Välillä on mahdollisuus kohottaa tunnelmaa ja tanssahdella musiikin tahdissa.

Ovimaksu käteisellä

Ovella käteisenä perittävään sisäänpääsymaksuun 12 euroa/hlö sisältyy kahvi-/teetarjoilu makealla tai suolaisella kahvileivällä. Mikäli tuot mukanasi 5 henkilöä, sisäänpääsymaksu on 10 euroa/hlö ja kymmenelle henkilölle 9 eur/hlö. Halutessasi voit tukea toimintaa sponsorina tarjoamalla liput ikäihmisille tai muuten vain kavereille. Vapaaehtoisesti voit myös lahjoittaa rahaa. Tilassa on istuimet 40 henkilölle. Tarjoilun kannalta olisi toivottavaa ilmoittautua alla olevalla yhteydenottolomakkeella ennakolta.

Musiikki tuo iloa

Yhteislaulutilaisuuksissa osallistujat voimaantuvat ja verkostoituvat. Laulaminen yhdistää ja kohottaa mielialaa. Halutessaan voi tuoda tilaisuuteen myös oman karaoke-CD:n.

Laulujen sanat heijastetaan valkokankaalle

Jokaisen on helppo laulaa tai pelkästään hyräillä mukana tuttuja suomalaisia sävelmiä. Laulujen sanat heijastetaan isolle valkokankaalle ja taustalle ladataan Internetistä taustamusiikki.

clef, music, notes-1861482.jpg

Tule rohkeasti mukaan ja tuo kavereita tullessasi. Tulorahoitusta tarvitaan kipeästi kattamaan liiketilan korkeat hoito- ja rahoitusvastikkeet. Teostomaksuihin etsitään lisäksi sponsoreita.

Laulutoiveita ja ilmoittautuminen

Osoite

Vanha viertotie 18, 00350 HELSINKI

Sähköposti

armi.salotamminen@gmail.com
armi.salo-tamminen@meritoforum.com

Puhelin

+358405839438

Aukioloajat

Liiketila on auki vain erikseen sovittavana aikana.